Henny van Gils
Dr Huber Noodtstraat 113
Doetinchem
Telefoon 0314-344028

CLOSE
 • pic 1

  Onze doelstelling

  Is het behartigen van de belangen met betrekking tot het jachthonden gebeuren binnen de Groep Terborg, in de ruimste zin van het woord. Om deze doelstelling te verwezenlijken verzorgen wij een Cursus Zelfopleiding Jachthonden, met als doel de voorjager te begeleiden zodat deze zijn of haar hond kan opleiden tot een bruikbare en gehoorzame jachthond. Onze opleiding staat open voor zowel KNJV-, als niet KNJV-leden. Zowel jagers, als ook hondenbezitters die er voor kiezen om niet met hun hond te jagen, maar deze toch op te voeden in de lijn waarvoor ze zijn gefokt, kunnen deelnemen.

 • pic 2

  Het gehele jaar door

  Puppy jachthondentraining iedere dinsdagavond om 19:00 te Doetinchem. Alles wat hij straks als volwassen jachthond moet weten. Het komen op de fluit, volgen, vooruitsturen, houden van aangewezen plaats, apporteren, verloren zoeken, sleepspoortje en socialiseren komen allemaal aan bod.

 • pic 3

  Provinciale Jachthondenproef

  De PJP wordt op zaterdag 29 maart 2014 gehouden te Voorst bij Gendringen op en rondom het terrein van het openluchttheater Engbergen, adres; Bosweg 5 te Voorst bij Gendringen, gemeente Oude-IJsselstreek.

 • pic 4

  Cursus aanbod

  Puppy jachthondentraingen, jongen honden jachthondentrainingen, 1e jaars jachthondentrainingen, 2e jaars jachthondentrainingen. A jachthondentrainingen, map jachthondentrainingen en individuele coaching

 

Jachthondenopleiding KNJV Oost Gelderland Groep Terborg